Vochtproblemen woning onderzoek


Van Zutphen Totaal Advies is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, onderzoek en advies bij woning vochtproblemen, zwam/schimmel- en houtaantasting in uw woning of pand.

Met 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van o.a. houtaantastingen, vochtproblemen en met een bouwkundige achtergrond geven wij u een goed advies om uw probleem te verhelpen.

Vochtproblemen woning onderzoek


Gelukkig zijn er maatregelen te nemen om het vochtprobleem of de (meerdere) vochtproblemen te verhelpen. Hierbij is het ook belangrijk om het definitief te verwijderen. Soms is het namelijk verleidelijk om iets aan de oppervlakte snel op te lossen. Een muur overschilderen of tijdelijk de verwarming heel hoog zetten zou zo’n kortstondige oplossing kunnen zijn. Dit is echter nooit permanent. Het belangrijkste hierbij is om op zoek te gaan naar de dieperliggende oorzaak van het vochtprobleem, zodat je er voor altijd definitief vanaf bent. Een vochtproblemen woning onderzoek kan veel oplossen.

Om vochtproblemen te onderzoeken gebruiken wij de meetapparatuur om het vochtprobleem te achterhalen. Zo gebruiken wij thermografiecamera, dataloggers (een apparaat wat in kaart brengt wanneer er een verhoogde vochtpercentage te meten) en lekkage vloeistof. Naast onze meetapparatuur beschikken onze inspecteurs over een brede kennis en ervaring over vochtproblemen.