Lekdetectie


Lekdetectie nodig? Lekdetectie is een methodiek waarbij met gebruik van slimme middelen en hightech technische apparatuur, zoals o.a. traceergas, infrarood of endoscopie, de oorzaak van uw lekkage precies kan worden opgespoord. Onze specialisten kunnen exact bepalen waar zich het meeste water bevindt en waar dit vandaan komt.

Doordat u door onze medewerkers na inspectie goed geïnformeerd wordt over de plaats waar de lekkage zich bevindt, voorkomt u dat er onnodig hak- en breekwerk moet worden verricht om de oorzaak van de lekkage op te sporen. Onze specialisten zijn gewend om “out-of-the-box” te denken. Op die manier vinden wij juist de moeilijkste lekkages waar anderen al snel afhaken.

Lekdetectie in het dak


In geval van een lekkage aan bv een dak, leidingwerk of kelder kunnen wij een spoed inspectie voor u uitvoeren binnen 48 uur. Middels een visueel onderzoek met behulp van o.a. thermografie, kleurenvloeistof en/of endoscoop kunnen wij met minimale schade het probleem opsporen. Ook kunnen wij afpersen van leidingwerk verzorgen. Na het onderzoek ontvangt u van ons een rapport voorzien van een uitgebreide fotorapportage.

Voor het verhelpen van de lekkage en herstelwerkzaamheden kunnen wij gespecialiseerde bedrijven voor u inschakelen. Kortom; wij kunnen al uw zorgen uit handen nemen. De kosten voor een lekdetectie worden in het algemeen volledig vergoed door uw opstalverzekering. Informeer hierover bij uw verzekering.